A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Пиняни Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Не загасити пам'яті вогонь

Сьогодні Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у другій світовій війні 1935 – 1945рр. В умовах розв’язаної росією повномасштабної війни проти України відзначення Дня пам’яті набуває особливого сенсу. Вічна і світла пам'ять українським воїнам, які віддали свої життя у Другій світовій війні. Пам’ятаємо їхній подвиг і всі злочини гітлерівського режиму. Молимося за наших захисників, які борються з російським нацизмом. Історія свідчить: наш народ – непереможний! Слава захисникам України різних часів! Слава Україні!

10:35 08.05.2024

Нам Великдень писанку дарує

Уже незабаром в нашу оселю завітає чудове свято Великодня, святе і чисте, як безхмарне весняне небо, гарне, як молоде життя. Срібні голоси церковних дзвонів сповістять світу про урочисту подію. Це величне свято світлого Воскресіння Христа, який приніс себе в жертву за гріхи людей і спокутував їх своїми стражданнями. До цього свята готуються заздалегідь із особливим трепетом. Учні 3 класу Пинянської гімназії взяли участь у виховному заході  на тему : «Нам Великдень писанку дарує».

11:57 01.05.2024

Виставка - конкурс "Великодня радість Україну обіймає"

Наближається світле свято Христового Воскресіння, яке кожен християнин чекає з нетерпінням, адже воно приносить із собою любов, радість та перемогу над злом. Старанно до цього свята готувалася і наша гімназія. Уже вкотре напередодні Великодніх свят відбулася виставка - конкурс пасхальних композицій та писанок « Великодня радість Україну обіймає» В Учні 5  - 9 класів представили чудові тематичні композиції – віночки, кошики, а також писанки виготовлені в різних техніках( воскова, крапанка, декупаж, квілінг, бісер ). Діти проявили свою фантазі ю та індивідуальність, кожна робота оригінальна і неповторна.

12:39 30.04.2024

Подарунки для ЗСУ

На жаль війна триває. Не секрет, що перемога України на полі бою залежить від кожного з нас. Вкотре учні Пинянської гімназії підготували для наших захисників подарунки та листи з малюнками і побажаннями. Посилки чекають на відправку для наших мужніх воїнів на передову. Кожна коробка стане символічним подарунком до Великодніх свят, аби наші герої відчули частинку родинного тепла. Разом Переможемо! Слава Україні!

12:30 22.04.2024

Фізика - це цікаво!

З метою розвитку інтересу учнів до фізики у Пинянській гімназії проходив тиждень фізики «Фізика – це цікаво!». Між учнями 7 – 9 кл. відбувся КВК «За сімома замками», де учні демонструючи свої попередні знання, виборювали титул найерудованішого учасника. В грі були такі конкурси: віднайди формулу, кросфорди – загадки, логічні пари, фізичне доміно, дешифрувальник, пантоніма, розгадування ребусів, крилаті вислови і їх автори. Перше місце у конкурсі посіли учні 8 класу, друге місце розділили учні 9 і 7 класів. Варто зазначити, що завдяки таким заходам школярі активніше беруть участь у пошуку цікавих дослідів, і головне, з підвищеним інтересом цікавляться новинками фізики.

09:29 19.04.2024

Уроки стійкості, боротьби та перемог

З метою вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу школярів у Пинянській гімназії пройшли «Уроки стійкості, боротьби та перемог», «Міста Героїв! Перемоги України у війні», присвячених звільненню населених пунктів різних регіонів України від російської окупації. Учні переглянули відеоролики за темами «Діалоги про війну», «Чому росія прагне захопити Україну?», де ознайомилися із передумовами й особливостями російсько – української війни, методами її ведення, а також обговорили ключові питання по темі.

09:43 15.04.2024

Подарунок від захисників України

Дякуємо волонтеру благодійної організації «Я – людина» Vitalii Ferrum за безцінний подарунок – прапор України, розписаний нашими мужніми захисниками, воїнами ЗСУ. Ми пам’ятаємо, яку ціну має наше мирне життя, вдячні нашим героям за можливість вчитися і працювати. Віримо в нашу Перемогу! Слава Україні! Героям слава!

10:52 09.04.2024

День здоров'я

7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров’я, адже у 1948 році було створено Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ). З метою підкреслити важливість здорового способу життя у Пинянській гімназії вчителем фізичної культури В.Савіцьким проведено спортивне свято  «Спорт – це сила, спорт – це здоров’я”.

10:52 08.04.2024

Тиждень біології

З 25 по 29 березня 2024 року в Пинянській гімназії під керівництвом вчителя біології Наталії Гордієнко пройшов тиждень біології, в якому активну участь взяли  учні 5 – 9 класів. Метою проведення тижня було не тільки розширити знання здобувачів освіти з біології, виховувати дбайливе ставлення до природи; формувати практичні вміння і навички; сприяти екологічному вихованню учнів. Тиждень біології виявився цікавим та насиченим різними тематичними заходами. Учні 5, 6 класів з великим захопленням взяли участь у екологічній грі «Сортуй сміття правильно», тренінговому занятті «Вода – джерело життя на Землі», практичному занятті «Цікавий світ грибів».  Учні 6, 7 класів розгадували кросфорди, складали пазли на біологічну тему. Семикласники виготовили інформаційну газету «Рекордсмени тваринного світу», представили проекти «Як тварини турбуються про потомство», «Для чого тваринам маскування». Учні 8, 9 класів працювали над біологічним плакатом «Цікаві факти про тіло людини», грали біологічну гру «Будова серця та органів кровообігу», складали екологічний проект «Збережемо дозвілля», переглядали відеоролик «ГМО – погано це чи добре». Тиждень біології у гімназії  пройшов цікаво, пізнавально і творчо.

11:41 29.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора