A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Пиняни Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Інтернет олімпіада з зарубіжної літератури

Учні Пинянської гімназії взяли участь у інтернет-олімпіаді із зарубіжної літератури. Такі учні, як Торчинович Христина та Оліярчик Богдан отримали дипломи ІІ- ІІІ ступенів.

11:00 04.12.2023

Не будь булером - будь другом!

У 5 класі класний керівник Христина Іванчук  провела виховну бесіду на тему «Не будь булером- будь другом!». На занятті учні багато дізнались про булінг, його прояви, причини та наслідки. Пʼятикласники переглянули добірку повчальних короткометражних мультфільмів, у яких розкривається проблема цькування, обговорили їх та зробили висновки. Учні пройшли анкетування «Булінг:як захистити себе», уклали своєрідну угоду про протидію будь-якому насильству, пообіцявши з повагою ставитись один до одного, та дружньо підсумували виховне заняття фразою : «Ні булінгу!».

09:38 30.11.2023

Стоп - кібербулінг

На виконання листа управління протидії кіберзлочинам у Львівській області Департаменту кіберполіції України від 13.11.2023р. у Пинянській гімназії  з учнями 5 – 9кл. проведено роз’яснювальна роботу,  учні переглянули презентацію «Стоп – кібербулінг».

11:31 29.11.2023

Стоп булінг! Булінг - це не круто!

Стоп булінг! Булінг-це не круто! З метою запобігання цього явища в початкових класах Пинянської гімназії з учнями було проведено пізнавальні бесіди та різноманітні вправи "Чим ми схожі?", "Рука допомоги", "Скріпка", "Серця доброти", "Поміркуй".  А також виготовлено плакат та організовано виставку малюнків.

10:45 27.11.2023

Урок пам'яті "Ми не забуваємо вас..."

Неоголошена війна проти людства, геноцид, назавжди наклав свій відбиток на всю історію українського народу і став одним з найважчих випробовувань, що випали на нашу долю. З метою гідного вшанування закатованих українців та донесення до учнівської молоді об'єктивної інформації про трагічні події української історії, у Пинянській гімназії проведено урок пам’яті "Ми не забуваємо вас…" та переглянуто документальний фільм "Голодомор в Україні 1932 – 1933рр."  Щоб знайшли спокій душі закатованих голодом, учні підтримали Національну акцію "Запали свічку пам'яті".

10:45 24.11.2023

Україна - країна нескорених!

Десятий рік поспіль ми відзначаємо День Гідності та Свободи, який символізує одну з найважливіших подій в сучасній історії України - Революцію Гідності 2013 – 2014рр., що розпочалася з мирної акції - Євромайдану. Учні 9 класу з педагогом – організатором І. Яворською вшанували пам'ять тих, хто ціною свого життя захищав нашу гідність і свободу. Революція Гідності – це історія, яка творилася на наших очах, і багато хто з нас були її учасниками. Учні згадали події 21 листопада на Майдані, хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні і виконали пісню – Молитву за Україну.

09:43 21.11.2023

Відкритий урок з математики

17 листопада у Пинянській гімназії вчитель математики Оксана Ковальчук провела відкритий урок з алгебри у 9 класі на тему «Найпростіші перетворення графіків функцій». На уроці учні 9 класу мали можливість узагальнити та розширити вміння за графіками задавати функцію, а також виконувати побудову графіка функції, виконуючи перетворення, що задані функцією.

11:42 17.11.2023

Толерантність у сучасному житті

16 листопада з учнями 8 класу класним керівником Оксаною Сопко проведено заняття з елементами тренінгу «Толерантність у сучасному житті». На занятті учні мали можливість самостійно дослідити рівень своєї толерантності, засвоїти, що відсутність самоконтролю, розуміння іншого, презирство, егоїзм породжують напруженість і призводять до конфліктів. Учні виготовили емблему толерантності, виконали вправи «Який я?», «Святковий салют», «Стереотипні окуляри», «Я зможу допомогти». Будьмо добрішими! Будьмо толерантними один до одного! 

13:12 16.11.2023

Математична вікторина

В рамках проведення Тижня математики учні 5 – 7 класів Пинянської гімназії  взяли участь у «Математичній вікторині», котру провела вчитель математики Оксана Ковальчук. Дві команди 5класу «Допитливі» та «Кмітливі» та «Юні математики» 6 – 7кл. змагалися між собою, демонструючи кращі знання в задачах на логічне мислення, вміння відгадувати математичні загадки, шифровки. Учні працювали в групах, розв’язували приклади на всі дії з числами, де проявили свою ерудицію, швидкість міркувань та поглибили свої знання з математики.

14:40 14.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора