A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Пиняни Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урок безпечного поводження з газом

19 січня у Пинянській гімназії  пройшов «Урок безпечного поводження з газом». Адже дуже важливо, щоб учні оволоділи знаннями, уміннями, навичками створення і підтримки безпечних умов життя і діяльності людини у повсякденному житті (у побуті, під час навчання). Учні переглянули відеоролик і презентацію, де ознайомилися з основними правилами користування газовими приладами, дізналися, як виявити витік газу, і як діяти в небезпечній ситуації.

13:33 19.01.2024

День памяті Кіборгів - захисників Донецького аеропорту

Пам’ятаємо!  16 січня  - Всеукраїнський день пам’яті Героїв – Кіборгів, захисників Донецького аеропорту, яких за мужність та неймовірну стійкість називають Кіборгами. Бої за Донецький аеропорт тривали з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року, тобто 242 дні. «Кіборги» вистояли, не вистояв бетон», - вислів, який увійшов  в історію разом з подвигом українських бійців. Вічна пам'ять, вічна слава мужнім захисникам України!

10:40 16.01.2024

Різдво Христове - Коляда

Різдвяний час завжди надихає нас на мелодійну коляду, в якій прославляємо народження Спасителя. 14 грудня у нашій гімназії з різдвяними привітаннями виступив традиційний український вертеп у сучасній інтерпретації, в якому переплелись минуле і сучасне. Учасниками дійства були українські воїни – наші сучасні герої. Учні радо вітали всіх присутніх з різдвяними святами, колядували, віншували, бажали щасливих свят та миру нашій славній Україні. Учасники вертепу подарували глядачам святковий настрій, радість та показали, що попри все ми святкуємо Різдво, колядуємо, несемо надію. Підготувала вертепне дійство з учнями 6, 7 класів педагог – організатор Ірина Яворська.

11:25 14.12.2023

Різдвяна казка

Традиційно в нашій гімназії напередодні зимових свят провели виставку новорічно – різдвяних іграшок і композицій. Учні з великим задоволенням поринули у творчу атмосферу. Кожен клас запропонував для огляду свою Різдвяну казку. Чудові ялинки, віночки, іграшки та композиції вразили неймовірною оригінальністю задуму та технікою виконання.

12:58 11.12.2023

І етап шкільних ігор

З метою залучення учнівської молоді до рухової активності та спорту з 22 листопада по 6 грудня у Пинянській гімназії пройшов І етап шкільних ігор з шашок, шахів, настільного тенісу в якому взяли участь учні 7 – 9 класів.

10:37 06.12.2023

День Збройних Сил України

Збройні сили – це не лише військові, це наші герої, які стоять на передовій в обличчі викликів і загроз. Вони – символ сили, відданості та самопожертви. Їхні зусилля визначають наше сьогодення та майбутнє. Нехай цей день стане часом для нас усіх підняти прапори вдячності і висловити слова підтримки тим, хто стоїть на сторожі нашого благополуччя. Мужні наші захисники, дякуємо вам за захист!

10:19 06.12.2023

Гість з небес іде до нас

Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну хатинку з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою. З нетерпінням чекали небесного гостя і учні початкових класів Пинянської гімназії. Для зустрічі з Миколаєм вони пройшли захоплюючі пригоди квесту-гри "Запалюємо зорі". Море радості, гарний настрій,чудові емоції наповнювали кожне маленьке серденько.

10:19 06.12.2023

Ялинка Перемоги

Всі ми віримо, що добро переможе зло, світло переможе темряву. Українці сьогодні демонструють всьому світові незламність нашого духу. На жаль є окуповані міста та села, де цього року не буде свята, тому наша ялинка може стати для всіх символом надії і віри. Віримо у нашу Перемогу і в те, що скоро в кожному куточку України ялинки засяють синьо – жовтими вогниками!

13:06 04.12.2023

Захисти та поважай

Годину спілкування «Захисти та поважай» до Всесвітнього дня боротьби з СНІДом та толерантності з Віл – позитивними людьми провела з учнями 7,9 кл. вчителька основ здоров’я Наталія Гордієнко. З учнями визначено межі безпеки і небезпеки замовчування і дезінформації, як не варто поводитися з людиною, яка має ВІЛ, СНІД, щоб запобігти дискримінації .

11:58 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора