A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Пиняни Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області

Величне слово Кобзаря

Дата: 08.03.2024 12:49
Кількість переглядів: 7

“Кобзарю! Знов до Тебе я приходжу, Бо Ти для мене - совість і закон!»
Тарас Шевченко - велика і невмируща слава українського народу, духовний символ України і завжди наш великий сучасник, чиї полумʼяні пророчі рядки ще з дитячих літ вбирають в душу нові й нові покоління.
Як весна щороку оновлює природу, так само поезія Великого Кобзаря оновлює наші душі, закликає бути чесними й милосердними, щиро любити свій народ, свою Батьківщину, знати історію, шанувати своїх героїв, щодня й щомиті бути готовими до боротьби за своє майбутнє.
У ці березневі дні учні Пинянської гімназії під керівництвом вчителя української мови та літератури Христини Іванчук  вшанували памʼять Тараса Шевченка з нагоди 210-тої річниці від Дня народження поета. На літературному святі учні продекламували вірші із «Кобзаря» та поезії тих, для кого Шевченко став натхненням, виконали сучасні музичні твори на відомі слова поета та ті, які оспівують неймовірний талант нашого Світоча. Переглядаючи презентацію, школярі змогли пригадати основні віхи з біографії Тараса Шевченка, обговорити життя людини з незвичайною долею та неймовірним талантом.
Слава Україні та великому сину українського народу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора